ASKE NYGAARD BRAMMING #1 VED DASU JUNIOR SM I RØDBY

April 20, 2015 askenygaardbramming

ASKE NYGAARD BRAMMING #1 VED DASU JUNIOR SM I RØDBY

Lørdag den 11. april deltog Aske Nygaard Bramming ved 1. afdeling af Sjællandsmesterskabet i DASU Junior klassen på Rødby Gokart Ring. Med 4. bedste tidstagning skulle han starte på den farlige yderbane som nummer 4. I Rødby er yderbanen farlig, fordi der er et 90 grader højresving for enden af langsiden, som går ind i en S-kurve. Her er der stor risiko for at kørerne på yderbanen crasher.

Efter et hektisk første heat, hvor der netop var crash i starten, kom Aske i mål som nummer 2. Det betød, at han igen skulle starte på den farlige yderbane, nu som nummer 2. Aske fik en perfekt start og lagde sig foran feltet. Efter et langt og tæt heat kom han igen i mål som nummer 2.

Med tre placeringer som nummer 4, 2 og 2 skulle Aske for tredje gang starte på yderbanen – og igen som nummer 2. For anden gang fik han en perfekt start og kørte først gennem det farlige højresving. Herefter var der kun en vej frem, indtil det ternede flag.

Aske Nygaard Bramming blev en flot nummer 1 ved første afdeling af SM i DASU Junior klassen.

Aske Nygaard Bramming - DASU - BGK - A-karting - KFJ - KF Junior - DASU Junior 125cc - Vortex - Kosmic Kart - NIRO Motorsport - SM resultater karting - SM mesterskabsstilling karting

, , , , , ,