Aske Nygaard Bramming besøger Kræftens Bekæmpelse

January 24, 2017 askenygaardbramming

Aske Nygaard Bramming besøger Kræftens Bekæmpelse

Aske hos Kræftens Bekæmpelse

I dag var en stor oplevelse for mig. Jeg skulle på besøg hos Kræftens Bekæmpelse på Østerbro i København og overrække mine præmiepenge fra Dansk Superkart. Med mig under armen havde jeg en stor check til Kræftens Bekæmpelse på 10.000 kroner.

Kræftens Bekæmpelse bor på et stort område, hvor der er mange forskere. Det minder næsten om et hospital. Mange af dem, der arbejder der, er de dygtigste forskere fra hele verden.

Jeg meldte min ankomst i receptionen. Her ringede de til dem, jeg skulle have møde med. Det var Ken, som er donationschef og Camilla fra marketing og event. De havde også en tredje kollega med, men jeg glemte hendes navn, for det var lidt overvældende at være på besøg.

Vi holdt møde i et mødelokale, og vi snakkede om min racer-karriere. Og Ken fortalte om Kræftens Bekæmpelse. Om deres forskning. Og hvordan de fordeler midlerne og donationerne. 96% af de penge, der kommer ind i donationer går direkte til forskning. Kun 4% går til administration. Det er helt OK med mig, at 400 kr. af min donation på 10.000 kr. går til administration. Kræftens Bekæmpelse kan ikke fungere, uden at der er folk, som går på arbejde og skal administrere det hele.

Min farfar døde af kræft. Og der er mange, som har kræft. Jeg følger Kræftens Bekæmpelse på Facebook, og der er heldigvis rigtig mange opslag fra folk, som vinder over kræften. Det er jeg glad for at støtte.

Inden jeg skulle hjem, tog vi et billede til min hjemmeside, hvor jeg giver checken til Ken 🙂

Tusind tak til Kræftens Bekæmpelse for et spændende møde og for jeres forskning. Jeg ved, at vi vinder over kræften en dag!

Aske Nygaard Bramming overrækker sin præmiecheck på 10.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse

, ,