Aske skriver Formel 4 kontrakt

November 11, 2017 askenygaardbramming

Aske Nygaard Bramming – Ny Formel 4 kontrakt

Ny Formel 4 kontrakt med Team FSP

Jeg er super glad for at kunne fortælle, at jeg i næste sæson 2018 skal køre Formel 4 hos Alex Stubberup Frederichsen og Team FSP.

Det er et naturligt skridt i min udvikling som racerkører at gå fra Formel 5 til Formel 4. Og jeg har ikke været i tvivl om, at min karriere skulle fortsætte hos Alex. Hans setup og store viden om formelbiler og de resultater han har skabt med sine kørere gennem tiden betyder meget. Og det var ham, der coachede mig til DASU Danmarksmesterskabet i Formel 5 i år.

Aske Nygaard Bramming - Formel 4 - FSP - Alex Stubberup Frederichsen - Formel 4 kontrakt

For nogle uger siden testkørte jeg en fabriksny Formel 4 med standard-setup på Padborg Park og kørte 55/1000-dele fra banerekorden. Jeg føler mig godt tilpas i bilen og glæder mig til at få mange flere testdage i den.

Det store arbejde med at skaffe sponsorer og udvide min erhvervsklub er gået igang. Som du kan se er der rigeligt med plads til sponsornavne på bilen 🙂 Så kontakt mig gerne, hvis du kender nogle, som vil med i 2018.

Du er også meget velkommen til at dele min nyhed/min side med dine venner.

Her er lidt flere stemningsbilleder fra min første testdag i Formel 4 på Padborg Park. Tid: 59.308

Aske Nygaard Bramming - Formel 4 - FSP - Alex Stubberup Frederichsen - Formel 4 kontrakt

Aske Nygaard Bramming - Formel 4 - FSP - Alex Stubberup Frederichsen - Formel 4 kontrakt

Aske Nygaard Bramming - Formel 4 - FSP - Alex Stubberup Frederichsen - Formel 4 kontrakt

#AskeNygaardBramming #Formel4 #FSP #PadborgPark #BlivSponsor

, , ,