Aske Nygaard Bramming skal på Motorshow i Herning

January 20, 2018 askenygaardbramming

Aske Nygaard Bramming skal på Motorshow i Herning

Vind billetter til Motorshow i Herning !

*** Konkurrence ***

Den 2.-4. februar kan du møde mig på Motorshow i Herning Messecenter. Jeg har min Formel 4 racer med og to Virtual RacingCUBE simulatorer med Oculus VR headset og bevægelsescensorer. Den ultimative sim-racingoplevelse fra FaseTech.

Sammen med mit Team FSP og FaseTech udlodder jeg 3×3 gratis billetter + 15 minutter i RacingCUBE.

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at DELE opslaget og LIKE min side.

3 heldige vindere får hver: 3 gratis billetter til Motorshow + 15 minutter i RacingCUBE. Jeg trækker lod 26. januar, så du har en uge til at forberede dig på at du skal til Motorshow 🙂

Tjek også: www.motorshow.nu

Jeg er både glad og beæret over, at jeg har fået muligheden for at have en stand på Motorshow. Det bliver en mega-spændende weekend og jeg glæder mig til at møde en masse af mine FB-venner og andre glade motorsports-interesserede!

Jeg håber, vi ses 🙂 🙂 🙂

#AskeNygaardBramming #Formel4 #FSP #FaseTech #RacingCUBE #VR #Oculus #Motorshow #Herming

Konkurrencen er ikke udskrevet af Facebook, sponsoreret af Facebook eller på anden måde en del af Facebook.

, , ,