DreistStorgaard Erhvervsklub 2018

March 30, 2018
March 30, 2018 askenygaardbramming

DreistStorgaard Erhvervsklub 2018

DreistStorgaard Erhvervsklub 2018

Formel 4-sæsonen står for døren. Det samme gør 2018-sæsonen i DreistStorgaard Erhvervsklub. Min far og DreistStorgaard har sat et rigtigt spændende program sammen til det kommende år.

Disse store kanoner fra dansk erhvervsliv har alle doneret et gratis foredrag i erhvervsklubben.
* Kim Christofte, Een-til-een Arkitekter.
* Carsten Arnfjord-Thomsen, RETHNK.
* Thorbjørn B. Hededal, Sequoias.
* Henrik Winther-Olsen, The Whole Company.
* Johan Bülow, Lakrids by Johan Bülow.
…og så min far, men han må steppe sit game lidt op for at være med her 

173 direktører og topledere er inviteret med i DreistStorgaard Erhvervsklub og møderne holdes hos DreistStorgaard Advokater A/S i Køge.

Jeg har allerede lidt sommerfugle i maven over de oplæg jeg selv skal holde… men jeg ved, at det kommer til at gå godt. Sidste sæson var alle deltagerne bare så positive og støttende, når jeg fortalte om min udvikling som racerkører og som personen Aske. Jeg glæder mig allerede til det første møde den 25. april med Kim Christofte.

 

Men først skal jeg holde påskeferie  Rigtig god påskeferie til alle mine FB-venner.

KLIK HER <Program for DreistStorgaard Erhvervsklub 2018 – DreistStorgaard Advokater Køge og Aske Nygaard Bramming Formel 4 Renault DK> for at downloade programmet for DreistStorgaard Erhvervsklub. Eller klik på et af billederne herunder: